mellanmålsfavorit II




Här kommer ännu en knäckebrödsfavorit: rödbetssallad, skinka & tomat.
Rödbetssalladen blir ju så mycket godare när man gör den själv om man jämför med köpt!
Det här var första gången jag gjorde på färska rödbetor, har bara gjort på inlagda innan. Eftersom inlagda är mycket sötare(eller lagen är ju mkt. sötare, och den brukar jag ha i salladen) så hade jag i lite, lite socker i den här. Men det kan man ju skippa om man inte vill att den ska vara söt!

Rödbetssallad
2 små färska rödbetor
2 msk turkisk yoghurt(/creme fraiche/gräddfil etc.)
salt, peppar
(lite socker/honung/annan sötning)

Bara blanda och sen är det klart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0