dagens gröt



Grynblandningsgröt med krusbärskräm


Extremt gott!

Libabrödspizza

 


Pizza på libabröd är en favorit! Blir alldeles lagom tunn och krispig botten och man kan bara lägga på lite grann vad man har hemma!

Jag gjorde två olika idag;
Den första är med skinka, champinjoner, paprika & tomat.
Den andra är med köttfärs, banan & paprika och kryddad med curry och chili.
Idag gjorde vi egen tomatsås till också, gottgottgott! Annars brukar vi  bara ha krossade tomater i botten, det funkar bra det också!

buffé


Där blev det visst en bloggpaus på några dagar..men jag har faktiskt både ätit och tränat! Ätit har jag gjort med mina föräldrar som varit på besök och då hinns det inte med att blogga, för då går dagarna i en hastighet på 140 eftersom vi ska hinna med allt och helst lite till!

I fredags var jag ledig och besöket hade inte kommit än, då var jag och magnus och åt kinesisk buffé på fjärde långgatan. Att äta buffé är något av det bästa jag vet, kanske inte så konstigt eftersom äta är ungefär det bästa som finns!

I alla fall, den här buffén var bra, den hade helt vanlig kinesisk buffémat (dvs. typ biff m. bambuskott, vårrullar..) men det var lite folk, personalen var trevlig och det var inte stressigt som det ofta är på andra buffér. Jag brukar inte gilla vårrullar, men de var hur goda som helst! De var hemgjorda enligt en av kineserna kanske var det därför.. :) Dessutom hade de en jättegod gryta med både kyckling, fläskkött och räkor som var jättegod!

Jag kommer inte ihåg vad restaurangen hette men det finns nog bara en kinesisk buffé på fjärde långgatan - gå dit i alla fall för den var bra!


Jag med en nästan uppäten tallrik, kom på lite sent att jag skulle ta kort!

RSS 2.0