Timjan



Dagens lunch!
Kassler m. färskpotatis. Tillsammans med ananas, sallad på tomat, paprika & ruccola. Sås på yoghurt med chilisås och MASSA timjan och rosmarin. Timjan är världens bästa krydda. Funkar i allt! =)

bloggtorkeanledningar

Anledningen till den låååånga bloggtorkan är att internetuppkopplingen hos mina föräldrar inte är helt tillförlitlig. Man får starta om modemet cirkus varje kvart om det ska fungera. STÖRANDE!! Jag ska göra något åt detta snart..
Jag är inne på min fjärde och sista jobbvecka på Västrabo(Serviceboende/hemtjänst). Ska bli sköönt att vara ledig sex veckor innan skolan börjar igen. Det är roligare att gå i skolan än att jobba, i alla fall just nu. (Förhoppningsvis är det väl roligt att jobba när jag väl får jobba med något jag faktiskt tycker är kul!!).
Från och med måndag är det semester som gäller.. och vad som händer då är väl inte helt bestämt. Men det blir nog med en bil och antagligen första anhalt Polen!

Men nu ska vi återgå till bloggens huvudämne..MAT!
Jag åt den här sushin igår. MUMS!
Det finns ingen sushirestaurang i Värnamo..men i en mindre ort utanför har dom sushi i sin buffé som då även innehåller Kinamat, salladsbuffé och pizza. Pizzan smakade jag aldrig på.. men allt det andra var supergott!




Visst ser den god ut?!

återuppståndelse


Nu tänkte jag att den här bloggen skulle återuppstå!
Efter jobbet ikväll gjorde jag räkmackor, som blev väldans goda.



Räkröra
Mini Fraiche
Räkor
Gräslök
Färsk gul lök
Rökt Caviar(Jag hade Caviar gjord på havstång)
Salt, peppar

Denna röra hade jag på Polarkraft Extrem tillsammans med ägg. Det kommer definitivt göras igen!

RSS 2.0